Filozófiánk

A test egészének kezelésében hiszünk, abban, hogy nem csupán az adott problémával kell foglalkoznunk, hanem az egész emberrel. 

Ez a látásmód motivált minket a FizioCenter bővítésére. Egy helyre, ahol a test mellett a lelket is gyógyítjuk.

Missziónk

Egészségügyi szakértőként elkötelezetten állunk ügyfeleink egészségügyi és rekreációs céljainak megvalósításához.

Magas minőség

Munkánkat a legnagyobb odaadással és odafigyeléssel végezzük.

Professzionális szolgáltatás

Szakembereink évtizedes tapasztalata jelenti a garanciát szolgáltatásaink magas minőségére.

Munkatársaink

Kiss Barbara
Pszichológus

Pszichológus mesterszakos diplomámat (MA) 2012-ben szereztem, az alapdiplomát az ELTE-n szereztem, mesterdiplomámat a BME munka-és szervezetpszichológia szakirányon. Pályám kezdetén a humán szervezeti tanácsadás és HR iránt érdeklődtem elsősorban, a ranglétra fokait végig járva sokoldalú tapasztalatra tettem szert non-profit, közép-és kisvállalkozás és multinacionális környezetben is, mindez hozzásegített ahhoz, hogy szélesebb látókörrel forduljak klienseim felé. Több évet éltem és dolgoztam külföldön. Két gyermekem Londonban született, akiket férjemmel Tárnokon nevelünk. Élet-és munkatapasztalataim, sok éves egyéni önismereti terápiám vezetett oda, hogy felismertem saját erőforrásaimat és döntöttem a pszichológusi tevékenység mellett. Hitvallásom: Fogadd örökbe magad!

Balogh Bea
Gyógytornász

Gyógytornász diplomámat 2008-ban szereztem a Pécsi Tudományegyetemen. Pályám során a rehabilitáció számos területén szerezhettem tapasztalatot: Prevenció, az ízületek degeneratív elváltozásainak kezelése-fájdalom csökkentése, sportsérülések fizioterápiája, várandósság alatt-után a női test támogatása. Fő szakterületem a gerinc elváltozásainak rehabilitációja, illetve édesanyaként szívügyem a gyerekek gerincproblémáinak kezelése Schroth terápiával. A test egészének kezelésében hiszek, abban, hogy nem csupán az adott problémával kell foglalkoznunk, hanem az egész emberrel. Ez a látásmód motivált a FizioCenter bővítésére. Egy helyre, ahol a test mellett a lelket is gyógyítjuk.

Bényei Máté
Gyógymasszőr

A Kanizsay Dorottya Egészségügyi Szakképző Iskola 2 éves képzésén szereztem meg gyógymasszőr képesítésemet és az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben végeztem gyakorlatomat 2019-ben. Ugyanebben az évben kezdtem el a masszázzsal hivatásszerűen is foglalkozni. Életem során küzdöttem a versenyszerű sport okozta mozgásszervi túlterheltséggel, majd később az ülőmunka kényszerű, stresszes, mozgásszegény életmódját is megtapasztaltam. Ezek ösztönöztek arra, hogy megismerjem a szervezetünk, mozgásszervrendszerünk felépítését és működését, és ebbe az irányba haladjak tovább pályámat illetően. Munkám során találkozom sportsérülésekkel, reumatikus megbetegedésekkel és mozgásszervi elváltozásokkal, főleg tevékenységből eredő problémákkal. A kezelést mindig személyre szabva a probléma forrását célozva építem fel, illetve figyelembe veszem vendégeim igényeit is, így lesz a masszázs, amit nyújtok egyszerre hatásos és kellemes időtöltés.

Kovács Gizella
Természetgyógyász, Reflexológus, Fülakupunktúrás addiktológus, Fizioterápiás asszisztens.

Reflexológusként a talp zónáin keresztül a szervezet öngyógyító mechanizmusát felhasználva hatok a szervekre, szervrendszerekre, hogy működésük kiegyensúlyozott legyen. A kezelés az immunrendszert támogatja, a nyirokrendszer működését serkenti, ezáltal a szervezet salakanyag kiválasztását fokozza. Nyugtató, feszültségoldó hatásával testi-lelki-szellemi feltöltődést biztosít. A reflexológia segítségével javítható a szervezet általános állapota, növelni lehet annak energiaszintjét, egyes betegségek tüneteit is hatékonyan lehet csökkenteni. Alapelvem: a kezelés mindig egyénre szabott legyen. Figyelembe véve a páciens életkorát, általános egészségi állapotát, hogy a terápia a legeredményesebb lehessen.

Dolgozzunk együtt!

Pályakezdő, minimális tapasztalattal rendelkező gyógyászati szakember vagy, de nem tudod, hogyan kezdj karriered építésébe?

Dolgozz velünk! Küld el a CV-det a hello@fiziocenter.hu-ra karrier tárggyal és felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Tapasztalattal, praxissal rendelkező szakember vagy, de  nem találsz megfelelő helyszínt a kezeléseidhez?

Írj a hello@fiziocenter.hu-ra terembérlés tárggyal és felvesszük veled a kapcsolatot.